Goedkope winkelruimte in Rotterdam?

TIJDELIJK OF FLEXIBEL OF VASTE WINKELRUIMTE HUREN VOOR JE POP-UP STORE OF NIEUWE WINKEL IN ROTTERDAM

Plaats gratis je zoekopdracht!

✔ Gratis En Eenvoudig
✔ Aanbod door heel Nederland
✔ Ook tijdelijke winkelruimte voor je ideeën.


Gegarandeerd lage huurprijs

Geregeld binnen 7-28 dagen

Geen makelaarskosten

Beste betaalde huren

Geen stress, geen gedoe

5/5

Rotterdam, Altijd een passende ruimte!

U bent op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf. Welke bedrijfsruimte bij u past, hangt sterk af van de werkzaamheden. Is vanuit huis starten geen optie? Dan zal uw voorkeur uitgaan naar het huren van een bedrijfsruimte. Afhankelijk van uw bedrijf, kunt u een kantoorruimte, praktijkruimte of winkelruimte huren.

Wij kunnen direct verhuren in de omgeving. Denk hierbij aan winkels in Roermond, Maastricht, Venlo en Eindhoven. Woont u in omliggende gebieden? Geen probleem, wij zijn ook actief in plaatsen als; Valkenswaard, Weert, Budel, Sittard of Venray.

HuysVest Vastgoed Voordelen

Geen makelaarskosten

Bedrijfruimte in alle regio's

Geen onzekerheid!

Geen stress

Direct beginnen

Zeer flexibele contract

Stappenplan winkelruimte huren in Rotterdam

Stap 1

Meldt uw zoekopdracht binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief aanbod

Stap 4

Officiële huurcontract wordt opgesteld

Wilt u een deskundige spreken?

Alle vastgoed activiteiten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Roermond.

Onze populairste vastgoed diensten

Woning verkopen? Uw huis verkopen? Investeren in onroerend goed? Vastgoedadviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw aankoop of verkoop van onroerend goed.

Wonen en Werken in Rotterdam

Ben je een ondernemer die op zoek is naar een voordelige en flexibele winkelruimte? Of juist kunstenaar? HuysVest biedt tijdelijke winkelruimte in winkelpanden, kantoorgebouwen en ateliers. Dit doen we op basis van een bruikleenovereenkomst.

Meer informatie over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Heb je vragen of interesse in een van onze panden, meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Ook kunt u ons uiteraard bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via [email protected]

Voordelen

✔ U bent flexibeler.
✔ Geregeld binnen 7-28 dagen​
✔ Geen stress, geen gedoe
✔ Gegarandeerd lage huurprijs

Plaats gratis je zoekopdracht!

Wil je snel aan de slag in Rotterdam? Vul dan vandaag nog het inschrijfformulier in.


Werkwijze

Als het aanmeldformulier volledig is ingevuld, nemen wij contact met je op om je officieel in te schrijven. We vertellen je onder andere over wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een winkelruimte en de verdere voortgang. De eenmalige inschrijfkosten van 25 euro betaal je zodra je een werkruimte accepteert.

Veelgestelde vragen over het huren van een ruimte in Rotterdam

Een winkelruimte is er al vanaf € 275,- per maand. De exacte prijs van de ruimte is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de grootte van de ruimte en de aanwezige faciliteiten. Daarnaast betaalt u eenmalig het inschrijfgeld van € 25,-. Alleen als de werkruimte wordt geaccepteerd, wordt het inschrijfgeld berekend.

Een greep uit het huidige aanbod kunt u vinden op onze website en op Facebook. Hebt u interesse in een pand? Dan kunt u uw interesse kenbaar maken door ons telefonisch +31(0)475250 010 of per mail [email protected] te bereiken

De basis van onze contracten is flexibiliteit. Groeit uw bedrijf uit zijn jasje of heeft u het financieel wat zwaarder? Dat is geen probleem. De opzegtermijn 28 dagen, zodat u nergens langdurig aan vastzit. Deze opzegtermijn is wederzijds; van u wordt ook flexibiliteit verwacht. Het is dus ook belangrijk om daar bij de inrichting van uw werkruimte rekening mee te houden.

U kunt uw interesse via het aanmeldformulier op de website kenbaar maken. Nadat u het formulier heeft ingevuld, zullen wij contact met u opnemen om uw aanmelding om te zetten in een inschrijving (eenmalige kosten: €25, deze betaalt u op het moment dat u een winkelruimte accepteert). Alleen ingeschreven ondernemers bij kvk kunnen in aanmerking komen voor een winkelruimte.

Antikraak
Wanneer je op antikraakbasis gaat wonen, wordt een bruikleenovereenkomst gesloten. In deze bruikleenovereenkomst worden afspraken gemaakt omtrent het tijdelijk gebruik van een leegstaand pand dat wacht op herbestemming, verkoop, verhuur of sloop. Met een bruikleenovereenkomst bouw je geen huurrechten op, die je bij een reguliere huurwoning wel hebt. Denk hierbij o.a. aan huurbescherming. Bij een bruikleenovereenkomst werken we met een opzegtermijn van 28 dagen en er wordt geen minimumtermijn afgesproken. Vooraf is bijna nooit duidelijk hoe lang je er kunt blijven wonen of werken. Daar tegenover staat dat je heel voordelig kunt wonen of ondernemen.

Tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet
Bij verhuur op basis van de leegstandswet ga je een tijdelijke huurovereenkomst aan. Je bent bij tijdelijke verhuur altijd gegarandeerd van een minimale contractduur van 6 maanden. De verhuurder heeft hierbij een opzegtermijn van 3 maanden, de huurder heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Na het tekenen van het contract vragen wij om de volgende kosten te voldoen:

  • Borg;
  • Administratiekosten;
  • Brandpreventiepakket;
  • Eerste maandvergoeding of huur.

Deze kunnen via een betaallink worden voldaan.

Wij zijn landelijk actief, en ook daar buiten!

Van Den Helder tot Maastricht. U kunt dus in elke plaats in Nederland bij ons terecht voor het huren van een bedrijfsruimte. Naast steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kopen ook meestal panden in nabijgelegen steden als Maastricht, Eindhoven of Venlo. Maar ook met winkels in kleinere steden als Weert of Sittard kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle soorten ruimtes en in alle staten.

Compare listings

Vergelijken
×